Diposkan pada Humor

Pilih endi?

Polisi: “Ya’ opo critané sampèk koen nabrak uwong 20 iku?”

Mukidi: “Aku nyetir mobil kecepatan 90 km/jam. Pas nang pertelon moro2 rèm-é blong. Nèk ngiwo onok wong lanang loro, lha nèk nengen onok pésta kawinan. Cobak nèk Bapak, pilih nabrak sing endi?”

Polisi: “Yo mesti ngiwo, korbané luwih thithik.”

Mukidi: “Persis..!! Aku yo mikir ngono Pak!”

Polisi: “Trus la’opo wong2 sing nang pésta kawinan sing malah kowe tabrak?!”

Mukidi: “Lhaaa, niku masalahé. Aku wis milih wong lanang loro sing nang kiwo, eh dèk-é mlayu nyabrang moro nang pésta kawinan… dadi aku yo mbanting stir nengen, nguber wong loro mau Pak…!”

Polisi: “Guoobluooogg. . . . !

Mukidi: “Enggih leres!! Pancen wong lanang loro mau guooblooogg, Pak Polisi…”

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s